YL 5 diseña un desayuno más saludable
In March the Young Learners 5 class worked on a project to create a healthier alternative to the American breakfast. After completing a unit about food and nutrition, students compared the traditional breakfasts of children around the world. They discussed problems resulting from bad eating habits and how change can benefit people. The goal of their project was to create a new breakfast menu for Americans. The breakfast had to be healthy, but representative of the United States. At the end of the project, students presented their breakfast ideas to with a persuasive speech and the class voted for their favorite breakfast.
Some of the menu options the YL5 class came up with were:
- Oatcakes with strawberry syrup
- Granola and berries
- Strawberry cake (in the shape of the American flag, of course!)
- Boiled eggs and whole-wheat toast with tomato
En marzo la clase de Young Learners 5 realizó un proyecto para crear una alternativa saludable al desayuno tradicional Americano. Después de terminar la unidad sobre comida y nutrición, los estudiantes compararon los desayunos tradicionales de niños en países diferentes. Analizaron el tema de los malos hábitos alimenticios y los beneficios de una dieta más sana. El objetivo del proyecto era el diseño de un nuevo menú de desayunos para los americanos, que fuera más sano y representativo del país. Al final del proyecto los grupos presentaron sus menús a la clase con un discurso persuasivo y todos votaron por el mejor desayuno.
Algunas de las ideas pensadas por la clase YL5 fueron:
- Tortitas de avena con sirope de fresa
- Granola con arándonos
Bizcocho de fresas (en forma de la bandera del EE.UU., ¡por supuesto